KLOS-trofee

Schijndel kent al meer dan 20 jaar de KLOS-trofee. Een trofee voor vrijwilligers van sport- en jeugdverenigingen die van grote waarde zijn. De KLOS-trofee werd in het verleden uitgereikt door de Lokale Omroep Schijndel. Sinds 1 januari 2007 is de organisatie van de uitreiking van deze trofee, op verzoek van de lokale omroep, overgenomen door de Jeugd Sport Stichting Schijndel. Het bestuur van de Jeugd Sport Stichting Schijndel, in het verleden één van de ontvangers van de trofee, hoopt deze traditie voort te zetten.

Nominaties
Nominaties voor een vrijwilliger binnen uw verenigingen zijn nog steeds van harte welkom. Is er binnen uw sport- of jeugdvereniging dus een vrijwilliger die hiervoor in aanmerking komt, dan horen wij dit graag van u. Middels het inschrijfformulier kunt u deze op elk moment opgeven.

Criteria
De criteria voor de KLOS-trofee zijn vrij algemeen geformuleerd. De trofee is bedoeld voor vrijwilligers binnen uw vereniging die van onschatbare waarde zijn. Vrijwilligers waar verenigingen op kunnen bouwen. Vrijwilligers die zich (al jaren) inzetten voor uw vereniging en waarvan iedereen binnen uw vereniging zegt: ‘ja, die verdient die trofee’.

Uitreiking KLOS-trofee
De uitreiking van de KLOS-trofee vindt plaats tijdens de huldigingsavond van de Schijndelse sportkampioenen.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Toon Boselie (telefoon 073 544 08 82 of e-mail cvandijk@meijerijstad.nl

Download hier voor het inschrijfformulier van de klos trofee klos-trofee

klos-trofee-klein